MUSIC All News

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015


Τον εαυτό του ξεπέρασε για ακόμη μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτηρίζει “παράφρονα” τα μέλη της κυβέρνησης και “αληταράδες” όσους συμμετέχουν στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους. Μάλιστα, δεν διστάζει να επιτεθεί και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Προκαλεί ξανά ο Πάγκαλος μέσω της προσωπικής του σελίδας
“Ο δημόσιος διάλογος είναι αντάξιος του πολιτισμού της εποχής των παραφρόνων που έχουν αναρριχηθεί στην....
εξουσία”, γράφει σε σημερινή του ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα το πάλαι ποτέ ισχυρό “κεφάλι” του ΠΑΣΟΚ ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται στην κυβέρνηση ως «Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας» (Κου Κου Σου).
Σύμφωνα με τη θεωρία του κου Πάγκαλου, η χώρα κυβερνάται από “κομμουνιστές που επιζούν μετά την εξαφάνιση του κομμουνισμού παγκοσμίως”.
Αναρχικούς που εξασφαλίζουν τα προς το ζην από τα παχυλά επιδόματα των προνομιούχων οικογενειών τους και από τους πιο διεφθαρμένους και ξεφωνημένους φαυλοκράτες και ρουσφετολόγους των παραδοσιακών χώρων, που αναρριχήθηκαν σε αξιώματα και πολιτικές δουλειές χάρη στη χαμαιλεόντεια ικανότητά τους να προσαρμόζονται και να είναι «σταθεροί οπαδοί της εκάστοτε κυβέρνησης»..

Αληταράδες” τζαμπατζήδες
Ο “μαζί τα φάγαμε” φαίνεται πώς “αγανάκτησε” και “αηδίασε” όταν “χωρίς ντροπή, χωρίς συγγνώμη και χωρίς δικαιολογία” το πρόγραμμα που ήθελε να παρακολουθήσει στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής αντικαταστάθηκε από μια συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους.
“Αντικαταστάθηκε από μιαν πολλοστή αναμετάδοση των εργασιών της επιτροπής αληταράδων που μαζεύτηκαν στην Αθήνα με έξοδα του ελληνικού δημοσίου για να μας διδάξουν πως «να διαγράψουμε το χρέος μας»”, όπως λέει ο ίδιος.
“Τουλάχιστον, αν οι προηγούμενοι προσκυνούσαν αναξιοπρεπώς κάποιους, αυτοί ήταν εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι περιθωριακοί τυχάρπαστοι, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, αλλά προσπαθεί να μας τους επιβάλλει αυθαίρετα η αβυσσαλέα Ζωή της Πλατείας Συντάγματος”, συνεχίζει.
Επίσης, αναφέρει ότι η Βουλή διαθέτει “κάκιστα” τηλεόραση, αφού “υπάρχει η δημόσια τηλεόραση, ιδιωτικά κανάλια, “ιντερνέτ” τα οποία θα μπορούσαν να μεταδίδουν τις εργασίες της Βουλής.
Μάλλον ο κ. Πάγκαλος φαίνεται πως έχει ξεχάσει ποιος “εκλεγμένος” βρισκόταν στη θέση του πρωθυπουργού όταν εκείνος ήταν στη θέση του αντιπροέδρου πριν τρία χρόνια, ενώ φαίνεται να ξεχνάει ότι ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, που θεωρεί τη δημιουργία του “κάκιστη” πρωτοξεκίνησε υπό κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
Επίσης, ποιό ιδιωτικό κανάλι θα έπαιρνε την απόφαση να μεταδώσει ποτέ τις συνεδριάσεις από την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου;
Η “κυρία της Πλατείας Συντάγματος” σύμφωνα με τον Πάγκαλο, δηλαδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα μείνει στην ιστορία του πολιτικού συστήματος, όχι όμως ως “ανάμνηση μιας θετικής εξέλιξης της κοινωνίας μας και του αντιπροσωπευτικού μας θεσμού”.
Αναφερόμενος στο περιστατικό του “Βενζινάδικου”, ο κ. Πάγκαλος διερωτάται αν είναι ποτέ πιθανό να “έχει φερθεί ευγενικά σε έναν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων που δυστρόπησε ή ατύχησε” ένας που διακόπτει το πρόγραμμα ενός δημοσίου μέσου ενημέρωσης χωρίς προειδοποίηση.
Μάλλον, ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, προκειμένου να ικανοποιείται σαν θεατής ο κ. Πάγκαλος θα πρέπει να δείχνει μόνο ντοκιμαντέρ και ταινίες και όχι την κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Ας βάλουμε λοιπόν στο πρόγραμμα και lifestyle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου